kismis place

This is a live project for my clients who wanted a practical and modern living space involving minor renovations in phases, allowing the home to be functional during construction. Spatial considerations were taken such as the narrow site and existing sewage and electrical lines as demolition work was to be minimized. 

A linear design was adopted for the kitchen to allow natural circulation to pass through which was not possible in the existing enclosed space. A spacious circulation path also allowed multiple occupants to use the space comfortably and an accessible layout allowed for practical usage of multiple cooking appliances.

Kitchen
press to zoom
Master Bathroom
press to zoom
Master Bathroom
press to zoom
Bathroom 1
press to zoom
Bathroom 1
press to zoom
Bathroom 2
press to zoom
1/1
Backyard1024_1
press to zoom
Backyard1024_2
press to zoom
Backyard1024_9
press to zoom
Backyard1024_3
press to zoom
Backyard1024_5
press to zoom
Backyard1024_4
press to zoom
Backyard1024_6
press to zoom
Backyard1024_7
press to zoom
Backyard1024_8
press to zoom
Bathroom1024_13
press to zoom
Bathroom1024_12
press to zoom
Bathroom1024_11
press to zoom
Bathroom1024_10
press to zoom
Bathroom1024_9
press to zoom
Bathroom1024_8
press to zoom
Bathroom1024_7
press to zoom
Bathroom1024_6
press to zoom
Bathroom1024_5
press to zoom
Bathroom1024_4
press to zoom
Bathroom1024_3
press to zoom
Bathroom1024_2
press to zoom
Bathroom1024_1
press to zoom
1/1